Tilbake

HØRSELVERN DAB+ FM-RADIO HJELMFESTE,3M PELTOR HRXD7P3E-01

3M™ PELTOR™ DAB+ FM Radio er et hørselvern med innebygd DAB+ og FM-radio. Hørselvernet har mange smarte funksjoner og nytteverdier som du vil sette pris på ved daglig bruk over mange timer.  Du vil selvfølgelig gjenkjenne den velkjente komforten som du forventer fra et 3M Peltor hørselvern.

Innebygd DAB+ FM-radio
3M Peltor DAB+ FM radio bidrar til å beskytte hørselen din mot farlig støy på arbeidsplassen, samtidig som du kan lytte til den innebygde DAB+ (Digital Audio Broadcasting) eller FM radioen. Opptil 10 DAB+ og 5 FM stasjoner kan lagres. Da er dine favorittstasjoner bare et tastetrykk unna. 

Stemmeguidet menysystem
For å forenkle bruken av produktet er det et stemmeguidet menysystem som gjør det lett å endre fra DAB+ til FM sendinger, søke etter og lagre favorittstasjoner og å justere lydvolumet.

For robust industrielt bruk
Produktet er robust og med all elektronikk og mekanikk på innsiden av kåpeskallene. Hørselvernet er beregnet for daglig bruk i et krevende industrielt miljø.

Automatisk avstenging
Når 3M Peltor DAB+ FM radio hørselvernet ikke har vært i bruk (uten tastetrykk) i fire timer vil det bli slått av automatisk for å spare batteriene. Ved et trykk på en av betjeningsknappene vil produktet forbli påslått i nye fire timer.

Lytt på musikk fra mobiltelefonen.
Via en 3.5 mm stereo lydinngang kan du koble 3M PELTOR DAB+ FM Radio hørselvernet til en mobiltelefon eller en annen lydkilde. Derved får du tilgang til spillelisten din, podcasts eller lydbøker som du har lagret. Ringelyder og andre signaler fra telefonen vil kunne høres i hørselvernet.VarenrNavnLev. nrVariantMinimum bestillingsantallEnhetPrisKjøp
52132182HØRSELVERN DAB+ FM-RADIO HJELMFESTE,3M PELTOR HRXD7P3E-01HRXD7P3E-011STK
Alle priser er eks. mva